Generelle oplysninger

Botania
Aldershvilevej 143
2880 Bagsværd
CVR nr.: 41853603
Telefon: 26796346
Email: sara@botania.dk 

Priser

Hos Botania er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Botania modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Botania tilstræber at afsende ordrer indenfor 2 arbejdsdage, men i perioder med ekstraordinær travlhed eller sygdom kan levering være længere.

Vi sender til hele Danmark via GLS, med fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret til pakkeshop eller til adressen.  Vi leverer også til en række andre lande i EU.

Såfremt ordren haster kan der sendes en mail til sara@botania.dk med ønske om fremskyndet levering.

Afhentes pakken ikke rettidigt i pakkeshop vil den blive returneret til Botania, og der skal betales porto og administrationsgebyr ved ny fremsendelse.

Der er gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

For blomsterfrø gælder dog at Botania ikke har mulighed for at sælge allerede fremsendte frø, hvorfor varens omkostninger ikke kan refunderes. Disse udgør 40% af salgsprisen.

Køb af kurser eller events er ikke omfattet af fortrydelsesret, med mindre det kan godkendes ekstraordinært. Såfremt et arrangement aflyses refunderes købet naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. En vare, der fortrydes, skal fremstå som ny ved returnering.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på sara@botania.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal ordren sendes til:
Botania
Aldershvilevej 143
2880 Bagsværd

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Botania tilbagebetaler det beløb, du har betalt for varen, når ordren er modtaget retur. Beløbet udbetales til den konto du anvendte ved købet inden 14 dage fra modtagelse af varen.

Ombytning

Der er ikke mulighed for ombytning. Ønsker du at bytte en vare til en anden, bedes du i stedet returnere den vare, du ikke ønsker  (se ovenfor om fortrydelsesret) og efterfølgende selv bestille den nye vare påny.


Reklamationsret

Der gives i henhold til købeloven 2 års reklamationsret, som dækker fejl og mangler, der var til stede, eller hvor årsagen var til stede, da du fik varen leveret. Reklamationsretten gælder for fejl og mangler i materiale og/eller fabrikation og ikke for skader opstået ved almindeligt slid eller forkert behandling af produktet.

Reklamationsretten ved frø er betinget af deres begrænsede levetid, hvorfor reklamationsretten er forkortet til 6 måneder fra modtagelse af varen. Bemærk at mange forhold som opbevaring, vind, temperaturer, nedbør, udtørring, sol/skyggeforhold, dyreliv (sultne fugle inkl.), jordforhold, m.m. kan påvirke frøenes spiringsevne og at der derfor kan blive forelagt krav om grundig fotodokumentation af processen, jorden, omgivelserne, evt. spirer samt ordredetaljer for at kunne vurdere, om reklamationsretten er gældende for dit køb.

Bemærk, at det altid er på eget ansvar at forsøge sig med såning uden for de anbefalede perioder/anvisninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Botania
Aldershvilevej 143
2880 Bagsværd
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge afhentning på Botanias adresse. Ordrer vil kunne afhentes hverdage mellem 9 og 19. 


Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Botania.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Botania. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt du har købt hos Botania bedes du kontakte sara@botania.dk

Opstår der tvist kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sara@botania.dk  

JEG TILBYDER FORSKELLIGE KURSER OG WORKSHOPS I LØBET AF ÅRET